Cadeautjes in het donker

Wat werd er eindeloos gefantaseerd over ‘als we in het huisje zijn’. Het huisje had al mythische proporties lang voor we er een voet over de drempel zetten. Maar nu was het dan toch zover. Oppas in ons huis voor de katten, een laatste knuffel voor ze en op weg naar ons (door Margje en Rianne mogelijk gemaakte) huisje bij Holten.

We maakten een tussenstop in Deventer, waar we wat lekkers uitzochten om te eten en drinken. We eten nu al weken heel netjes zonder koemelk en suiker, even een keertje ontzettend zondigen. Mmm, de lekkerste stukken taart, witte warme chocolademelk en luxe koffie. Met slagroom natuurlijk. ‘En dan héél erg er van genieten, hè!’
Maar dat liep toch wat anders dan we gedacht hadden. De eerste paar happen en slokken waren heerlijk, alleen om het idee al, maar oef, daarna werd het toch wat tegen heug en meug eten. Wat viel het zwaar op de maag. Nisse en Neeltje kregen het bij lange na niet weg. Oké, schijnbaar zijn onze lijven echt wel heel tevreden met onze nieuwe manier van eten.

Daarna deden we als verrassing nog iets wat we nog helemaal nooit gedaan hadden: met ons vijven naar de film. De kinderen waren al zo vaak geweest, maar altijd zonder dat ik meekon. Nu was het dan zover. Naar Wiplala gingen we. Oh my, wat fantastisch! Zo’n leuke film, prachtig gemaakt en wat vonden we het superluxe zo met ons vijven er naar te kunnen kijken.

IMG_5219.JPG

IMG_5220.JPG

IMG_5232.JPG

IMG_5243.JPG

En daarna… In het pikkedonker over onbekende weggetjes naar ons huisje, ons waanzinnig toffe cadeau. We hebben nog geen idee van hoe de omgeving er uit ziet, of het park, zo donker was het toen we aankwamen, maar in het huisje is het fijn in elk geval.

IMG_5251.JPG
Nah, knus, niet? Er liggen al drie kinderen in te dromen nu, van morgen zwemmen en Sinterklaas en ik denk dat wij zo ook ons bed opzoeken: genoeg meegemaakt voor 1 dag, morgen nieuwe avonturen.

Advertenties

5 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

5 Reacties op “Cadeautjes in het donker

 1. je vader

  Gôh wat tof zeg ! Mooi dat jullie dit keer met elkaar de mooiste jeugdfilm van het seizoen konden zien. Jullie begrijpen, na het waanzinnige succes van Frozen van afgelopen Kerst, dat ik vast voornemens was om dit jaar dan naar Wiplala te gaan met de kinderen. En weet je, ik vind het wel goed zo. Misschien kan ik hem een keer met Christine gaan zien.

 2. Ri

  Ik pink. En dat kan alleen maar een traantje weg zijn. Zo ontzettend fijn voor jullie. Alles.

 3. *bedenkt onderschrift bij laatste plaatje*
  Jip: ‘Zo, is het wel genoeg, Neel…oeps Naleke’
  Nisse: ‘Mag ik nu eindelijk de kaas’
  Rinke: ‘Kom op San, de foto is goed zo, mag ik gaan zitten, ik heb reuze trek’
  (en is het daar al donker om 16.15? of is de batterij van het klokje leeg ;-)
  Ik wens jullie een superfijn feestje met zijn vijven… of misschien zit er ergens nog wel een Wiplala in het huisje :-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s