Kleine vis

Haalde ze niet nog maar net zwemdiploma A? Vandaag was B aan de beurt. Twee druipende vlechten met een big smile er tussen. Want ze deed het gewoon, binnen 11 maanden A en B. Ik vind het zo knap.
Bij deze super dank je wel aan iedereen die deze zwemdiploma’s mede mogelijk maakte. Het rijden naar het zwembad moest ik op een gegeven moment opgeven, dus namen anderen die taak op zich. Pake en Beppe, Ageeth, Edwin en vooral opa (héél veel keren) reden Neeltje naar het zwembad in Zwartsluis. Op de maandagen (en later voor B de dinsdagen) kon Rinke het doen, de donderdagen (en voor B de vrijdagen) werden door vrijwilligers opgevangen. Want dat kind moest d’r zwemdiploma’s.

Ze deed het super vanmiddag. Zelfs de borstcrawl, haar struikelpunt, ging heel netjes. Die lieve kleine vis haalde haar A en B nog precies op tijd voor mijn vertrek naar Maastricht ook; dat scheelt een boel gedoe. Want nog acht nachtjes slapen, dan ga ik…

20140503-210904.jpg

20140503-210932.jpg

20140503-211004.jpg

Ik maakte een bedankje voor het zwembad. Nu alledrie de kinderen hun zwemdiploma’s hebben, hadden de badjuf en -meesters dat wel verdiend. Voor hun geduld, hun zichtbare plezier in het lesgeven, hun humor, hun doortastendheid en hun aandacht voor hun leerlingen. Wat een warm bad, zwembad de Kragge in Zwartsluis.

20140503-211702.jpg

20140503-211728.jpg

20140503-211741.jpg

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

4 Reacties op “Kleine vis

 1. Wat geweldig knap van Neeltje om zo snel allebei haar diploma’s te halen! En jij succes met aftellen, maak je niet te zenuwachtig en ik denk dat er heel veel geduimd gaat worden, dat jij straks zonder pijn kunt staan en lopen (en hoepelen)
  Liefs, Sandra

 2. sanneke

  Lief, Sandra. Het visje slaapt nu lekker, droomt vast van zwemmen en ik ben niet echt zenuwachtig. Laat maar komen.

 3. Supergefeliciteerd Neeltje! Heel knap gedaan!

 4. Wat super dat Neeltje nu haar beide diploma’s heeft (en zo snel!)
  Onze jongens deden ruim 2 jaar over A. B haalden ze net niet…en nu is het bad (tijdelijk?) dicht door een faillissement , dus houden we het maar hierbij..

  Succes met aftellen, het is vast ook fijn dat het nu zo dichtbij is..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s