Tamelijk onwaarschijnlijk

Ik ben heus niet de enige in de familie met een gestel dat te wensen overlaat, hoor. Mijn vader, ongelogen een van de beste snelwandelaars van Nederland (en ja, snelwandelen, dat ziet er apart uit inderdaad en ja, mijn vader is ook apart, maar hij kan het dus wel bizar goed) heeft last van zijn schouders. Hij besloot ook maar eens een manueel therapeut te zoeken. Als hij hier in de buurt woonde, was ie natuurlijk ook naar dr House gegaan, maar hij woont in Spijkenisse. Da’s een verdomd eind hier vandaan. Gelukkig heb je daar in de buurt ook manueel therapeuten. Terwijl de schouders van mijn vader onder handen genomen werden, vertelde zijn therapeut dat hij ook druk in de weer was met de Nederlandse schaatsploeg. ‘Hè, dacht mijn vader? Hij ook al?!’ Hoeveel therapeuten heeft de Nederlandse schaatsploeg wel niet? Nou ja, twee. Eén uit Meppel, één uit de buurt van Spijkenisse, de heren kennen elkaar goed dus. Nah ja! Tamelijk onwaarschijnlijk, niet? Als mijn vader en ik straks ineens de sterren van het ijs schaatsen, snapt u hoe het komt.

Verder zit het feest van de lampionnetjes er al weer op. Collega Berber liep met dochter Silke met ons clubje mee en kwam na afloop nog even mee naar binnen, zoals we dat elk jaar doen, net als Jips vriendjes Lars en Senna. Rinke maakte voor iedereen warme chocolademelk. Berber en ik genoten al van chocolademelk met slagroom en een flinke scheut cointreau er door, Rinke zette ook voor hemzelf en Jip en zijn vriendjes een kop neer. De jongens vielen er meteen op aan en toen bedacht Rinke ineens: ‘Shit… In welke zat nou de cointreau… Oeps. Cointreau ruik je ook niet echt door een dikke laag slagroom heen bleek. Gelukkig kwam Rinke er toen hij het laatst overgebleven kopje aan zijn mond zette achter dat dat de cointreauchocolademelk was. Geen lallende kindjes dus met St Maarten.

Nog een vriendelijk verzoek van Nisse: fruit moet hij het hele jaar al tegen heug en meug eten, met St Maarten wenst hij louter ongezonde troep. De mandarijntjes die hij kreeg verdwenen in de fruitschaal, voor de fruitrepen vond hij ook een oplossing:

20121112-101256.jpg

Advertenties

10 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

10 Reacties op “Tamelijk onwaarschijnlijk

  1. novy

    Mmmm, lijkt me wel lekker, chocolademelk met cointreau!

  2. Ijzers al uit het vet gehaald?

  3. Of gaat je vader snelklunen?

  4. Snode oplossing van Nisse. :-D

    En wat een toeval, ja. Als toeval al bestaat.

  5. Whahaha, die Nisse, heerlijk!

  6. Wat heeft Nisse nu precies geschreven? ‘Lieve mama en pap, mooie kombi’? Mooi, maar hoe komt ie er op? Of staat er toch iets anders?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s