Hoepelbezorgservice

Echt heel slim om te doen de dag voordat je de auto in gaat pakken om op vakantie te gaan: een ultra relaxte middag in het park houden. Nog nooit pakten we zo kalm en zonder ook maar enig snauwen in. Want inpakken om op vakantie te gaan wil bij mij nog wel eens tot snauwen leiden, ja. Nu niet. We hadden verwacht de reis naar Rumpt, waar het Pafje, ons oude caravannetje staat, twee keer te moeten maken, maar wonder boven wonder wisten we alles in één keer in de auto gestouwd te krijgen. Stouwen zonder snauwen, nah, als dat geen goed begin van de vakantie was! En dat in het beste vakantieweer dat je je kunt wensen!

Niet alleen onze eigen zooi moest mee, ook nog twee hoepels voor Jacomien. Die waren vorige week bezorgd in dat hele grote pakket. Jacomien woont op een steenworp afstand (als je een pro in stenen gooien bent dan) van Rumpt en wachtte ons op met man en kindjes en een feestmaal.

Echt jongens, die ontmoetingen door het weblog (dit was er weer een) zijn goud waard. Ik kom ze nog steeds tegen, de social media-haters die zeggen dat mensen door internet minder sociaal worden. Maar ach. De prachtige dingen die me overkomen door het weblog, door twitter, al de bijzondere, leuke mensen die ik er door heb leren kennen en waarvan ik er velen inmiddels ook in het echt ontmoet heb, wat een verrijking.

20120723-222229.jpg

20120723-222247.jpg

20120723-222305.jpg

20120723-222336.jpg

20120723-222347.jpg

20120723-222432.jpg

Advertenties

11 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

11 Reacties op “Hoepelbezorgservice

 1. edwin.steennis@gmail.com

  ’t was erg gezellig, hier liggen de jongens uitgeput op bed.

  ps. leuke caravan, kun je Jacomien “inspireren ” richting een oldtimer caravan? Zoiets bijvoorbeeld: http://www.mijnalbum.nl/Foto-XROHI3VD.jpg

  (ook een Pafje)

 2. echt, wat ziet dat er weer super uit he!!! Fijne vakantie jullie!!! en met betrekking tot social media geinspireerde meetings… wij zagen nienke en henk vandaag en dat was ook al zo leuk!

 3. Whaaa, kijk jullie prachtige stel benen eens op die laatste foto! Ziet er geslaagd uit. De benen. En de date.

 4. Pingback: Hoepeleritis |

 5. jacomien

  Het was gezellig en fijn. En die Nisse was ook zo lief voor Morris. En die benen van ons komen aardig uit op de foto :-)

 6. Fijne vakantie! En wat een superding is dat toch, die caravan!

 7. Riny

  Overtoom is er niks bij. Dit is veel gezelliger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s